Irish Softcoated Wheaten Terrier                                 

Kull - L født 6.januar 2010

Picture
Hanner:
Little Lion
Lightning Leo

Tisper:
Lovely Lola
Lucky Lips
Luna Lunatic
Lady Liberty

6 1/2 uke Grønn Tispe

Grønn Tispe har samme mening som rød-tispe... dette er ikke gøy. Stå så lenge og bli løftet hit og dit, ikke få lov å ligge, vil jo helt i kassen til de andre valpene....  Mamsen måtte jo komme å sjekke hva som foregikk da det bli litt mye uling fra Grønn. Vi ble nå ferdig til slutt, men det er jaggu meg ikke enkelt å klippe de små krabater. Det skal jo ikke bli en pest og plage for de, så jeg hadde jo lagt inn pauser innimellom. Synes Gønn ble ei søt tispe tilslutt.. Så i morra er det neste tispe under saksen..:)

6 1/2 uke Rød Tispe

Dette var ikke morrsomt i det hele tatt syntes hun. Tenk å måtte stå så lenge på bordet, bli klippet under føtter og klør, maskin på ørene og kinnene..  Uansett så var hun mer en god, synes da jeg. Sytet litt etter mamsen av og til, og da kom Malin springene og snuste oppå bordet..da var alt mye bedre..:)  Nå er det neste mann som står for tur for å bli klippet.. dette må gå over flere dager før jeg klarer å bli ferdig med alle valpene....

5 1/2 uke

Nå er det full rulle på kjøkken, stua og vinterhagen. De søte små storkoser seg med å springe etter hverandre. Tennene er kommet godt igjenom, elsker å tygge på alt. Flinke er de til å stå ved matskålen å spise sine 3 måltider til dagen. Så det som kommer inn og der er mye, skal også ut igjen. Så det sier jo seg selv.. masse bæsj å plukke opp..:)  Tenk å bruke "up and go" på de små.. det hadde vært noe..thihih
Mamsen er inne i kassen og tømmer seg 3 ganger til dagen, nå begynner det å miske på melken. De spiser godt med valpefor utenom.
Nå begynner jeg å se litt forskjellige personligheter på rakkarene. Til felles har de alle, de elsker kos og bli klødd er det beste de vet.

4 UKER

Tiden den bare flyger av sted her hjemme. Små rollingene får være på kjøkken 2 ganger til dagen, og det er gøy!
De har begynt å spise valpefor og det digger de. Mamsen er bare oppi valpekassen når melken skal tømmes, hun
vil helst ha fred. Men hun kommer løpende med en gang det er hyling i kassen fra de små. Kjempe flink mor det er hun!